SINIF EĞİTİMİ ABD

“Öğretmen Adayları ile Çevrim İçi Öğrenme Ortamında Deprem Farkındalığı Eğitimi-II” TÜBİTAK 2237-A Projesi İkinci Kez Kabul Edildi!

24.12.2023 18:13

“Öğretmen Adayları ile Çevrim İçi Öğrenme Ortamında Deprem Farkındalığı Eğitimi-II” TÜBİTAK 2237-A Projesi İkinci Kez Kabul Edildi. Eylül 2023’te ilki düzenlenen etkinliğin ikincisi de kabul aldı.

Yürütücülüğünü Eğitim Fakültesi Temel Eğitimi Bölümü Sınıf Eğitimi ABD öğretim üyesi Doç. Dr. Ayça KARTAL’ın yaptığı “Öğretmen Adayları ile Çevrim İçi Öğrenme Ortamında Deprem Farkındalığı Eğitimi-II” projesi TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği 3. Dönemi kapsamında tekrar desteklenmeye layık görüldü.

Öğretmen Adayları ile Çevrim İçi Öğrenme Ortamında Deprem Farkındalığı Eğitimi-II etkinliğinde öğretmen adaylarına deprem farkındalığı eğitiminde dijital yaklaşımın önemine yönelik farkındalık kazandırmak ve Web 2.0 destekli etkinlik tasarlama becerisi kazandırmak hedeflenmektedir. Bu çerçevede farklı disiplinler için ortak tema olan deprem konusunda öğretmen adaylarının bilgi ve deneyimlerinin de artırılması amaçlanmıştır.

Muş Alparslan Üniversitesi ile birlikte Trabzon Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Muş İl Emniyet Müdürlüğü ve Rize-Fındıklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yer aldığı projede Sınıf Öğretmeni, Sosyal Bilgiler Öğretmeni ve Fen Bilgisi Öğretmen adaylarına çevrimiçi deprem farkındalık eğitimi verilecektir. Yürütücülüğü Doç. Dr. Ayça KARTAL’ın yaptığı projede Muş Alparslan Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Doç. Dr. Ayten ARSLAN, Doç. Dr. Erdinç ÖCAL, Dr. Öğr. Üyesi İskender DÖLEK; Öğr. Gör. Zeyneb TÜRKOĞLU; Arş. Gör. Betül GÖKCE, Arş. Gör. Hatice Büşra YILMAZ TAM; Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Cuma FİDAN; Uygulamalı Bilimler Fakültesi; Dr. Öğr. Üyesi Nihal DULKADİR YAMAN, eğitmen kadrosundadır.

Başvuru formu için https://forms.gle/ADCnNwM872LA7iqy5 adresini tıklayınız.
Daha fazla bilgi için https://www.depremfarkindalikegitimi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.