2. "Mezunlar Buluşması" Gerçekleştirildi

30.12.2022 09:46

Muş Alparslan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği mezunları ile bölümün öğretim elemanları bu yıl ikincisi düzenlenen “Sınıf Öğretmenliği Mezunları Buluşması”nda bir araya geldi. Anabilim Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emir Feridun ÇALIŞKAN'ın moderatörlüğünde gerçekleşen çevrimiçi buluşma, anabilim dalında görev yapan Doç. Dr. Ayça KARTAL,  Dr. Öğr. Üyesi Sümeyra CEYHAN, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet BATTAL, Dr. Öğr. Üyesi Selçuk AYDEMİR, Dr. Öğr. Üyesi Ali Fuad YASUL ve Arş. Gör. Gülşah KURU 'nun duygu, düşünce ve temennilerini belirttikleri konuşmalarla başladı. Ardından mezunların eğitim hayatlarında yaşadıkları anılarını, önemli gördükleri deneyimlerini, edindikleri tecrübeleri paylaşmaları ve göreve başladıkları günlerde nelerle karşılaştıklarını anlattıkları konuşmaları ile devam etti. Yaklaşık 3 saat süren bu etkinlik bir yıl sonra tekrar buluşma dilekleri ile sonlandı.