Alternatif Eğitim Uygulamaları Dersine Çevrimiçi Ortamda Misafir Öğretim Üyesi Katıldı

30.12.2022 07:14

Muş Alparslan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği 2. Sınıf öğrencileri, Dr. Öğr. Üyesi Emir Feridun ÇALIŞKAN’ın yürütmekte olduğu Alternatif Eğitim Uygulamaları Dersi kapsamında çevrimiçi ortamda Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalından, Dr. Öğr. Üyesi Yusuf KIZILTAŞ ile bir araya geldi. Konu ile ilgili konuşan ÇALIŞKAN “Yusuf Hocamız bu haftaki dersimizin konusu olan dezavantajlı bölgelerde ve köy okullarında dil sorunu yaşayan öğrenciler ile ilgili çalışmalar yürütmektedir. Dolayısıyla dersimizin bir bölümünde kendisini çevrimiçi olarak sınıfımıza misafir etmek, öğrencilerimizle buluşturmak için iletişim kurduk. Hocamız da davetimizi büyük bir memnuniyetle kabul etti, bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu. Derslerimizde öğretmen adaylarımızın motivasyonunu artırmak ve zengin yaşantılar sağlamak istiyoruz. Farklı üniversitelerden hocalarımızla iş birliğimizi artırarak devam ettirmek ve öğrencilerimizin bu hocaların da deneyim ve birikimlerinden istifade etmelerini sağlamak adına bu etkinliğimizi gerçekleştirdik” dedi.