AFAD ve İl Emniyet Müdürlüğü İşbirliği

03.01.2023 00:32

Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı dördüncü sınıf öğrencileri, Afetler ve Afet Öğretimi dersi kapsamında "Doğadan İlham Alan Tasarımlar: Afetler ve Biyomimikri" konulu sergi hazırladı. Dönem boyunca ders kapsamında Muş il AFAD Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü ile ortak ders çalışmaları yürüten öğretmen adayları, dönem sonunda ürünlerini sergilediler. Sergiye Muş İl AFAD Müdürlüğü de personelleri ile destek verdi. Doç. Dr. Ayça KARTAL'ın danışmanlığında hazırlanan sergiye Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esin KAYA, Temel Eğitim Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sümeyra CEYHAN ve Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emir Feridun ÇALIŞKAN ile fakültemiz öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.