24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KIYIK KÖYÜ İLKOKULUNDA BİR DİZİ ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ

04.12.2023 08:09

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Emir Feridun ÇALIŞKAN'ın da düzenleme komisyonunda yer aldığı etkinlikler düzenlendi. Günün anlam ve önemine dair Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan YILDIRIM ve Okul Müdürü Gökmen UĞURLU' nun açılış konuşmaları ile başlayan program okul öğrencilerinin şiir, koro ve halk oyunları gösterisiyle devam etti. Eğitim Fakültesi öğrencilerimizin düzenlediği palyaço gösterisi, yüz boyama etkinliği ve mini konseriyle devam eden program okul öğretmenlerine ve öğrencilerine ikramlar ve hediye takdimiyle sona erdi.